DE PITSTOP PEER

DE PITSTOP PEER De Pitstop

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Pitstop Peer. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 22:22 Eigenlijk de enige waar we nog bestellen. Goede prijs / kwaliteit, vriendelijke bezorgers en hebben ons nog nooit teleurgesteld!
28 jul 2022 om 14:08 Ik heb 2u en 30 minuten moeten wachten
18 jul 2022 om 16:48 Altijd goede service vriendelijke bezorgers en altijd in de tijdspanne die ze je als klant beloven. Heel veel keuze in eten drinken zelf alcoholische dranken. Ik kan de Pitstop enkel maar aanraden aan iedereen als je eens zin hebt in takeaway.
17 jul 2022 om 14:00 zeer goede service
16 jul 2022 om 19:03 Goed optijd en zeer lekker!
16 jul 2022 om 14:18 Ondanks dat de kok er nog niet was, heeft Pari een goede pizza gebakken. De bezorger was ook zeer vriendelijk.
10 jul 2022 om 14:51 Eten was lekker, bezorgtijd viel wat tegen vandaag
7 jul 2022 om 12:12 ik wacht al 30 minuten op mijn eten en niemand heeft het eten zelfs maar afgezet. verdomme
5 jul 2022 om 22:15 Het eten was heel erg lekker, pizzas goedbelegd, niet vet, zat netjes in de doos. Heel fijn. Bezorgtijd was wat lang, maar het lekkere eten maakte dat helemaal goed.
30 jun 2022 om 16:20 Heerlijke pizza en mooi op afgesproken uur geleverd. Wel goed op tijd in de voormiddag al bestelling geplaatst.
29 jun 2022 om 23:38 super lekkere broodjes, vriendelijke bezorging,
27 jun 2022 om 20:18 Snel en lekker